Actualitate

(UPDATE) Adolescentă de 15 ani din Râmnicelu, căutată de Poliție după ce a fugit de acasă cu iubitul

UPDATE: Minora de 15 ani, din Râmnicelu, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 28 iulie a fost găsită de polițiști, pe raza județului Brașov. Conform Poliției, tânăra nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIRE INIȚIALĂ: O adolescentă de 15 ani și-a pus pe jar familia dar și pe polițiștii din Buzău după ce a plecat de acasă, din localitatea Râmnicelu, și nu a mai revenit.  Se pare că fata este plecată cu iubitul ei, undeva în zona Brașovului, iubit pe care familia l-ar cunoaște și cu care nu ar fi de acord acum, deși în trecut altfel ar fi stat lucrurile.

Dispariția adolescentei Mirela Șerban de 15 ani a fost sesizată polițiștilor miercuri. Părinții le-au spus oamenilor legii că fata a plecat de acasă, în jurul orei 11.30 iar de atunci nu mai știu nimic de ea. Se pare că minora ar fi plecat cu iubitul ei, undeva în zona Brașovului, însă părinții nu ar fi de acord cu relația și de aceea au decis să ceară sprijinul Poliției pentru a o găsi pe copilă.

Fata căutată are aproximativ 1,65 m înălțime și 55 de kilograme, păr șaten cu șuvițe blonde, lung și drept, ochi căprui. La momentul plecării, era îmbrăcată cu pantaloni scurți negri cu flori roșii, tricou alb cu model și inscripție roșie în zona pieptului iar în picioare purta papuci albi.                

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.