Actualitate

”ADOPTATĂ” PE PERIOADA STUDIILOR! O tânără, admisă la University of Birmingham, are nevoie de bani pentru a-și îndeplini visul de a studia psihologia

A fost admisă la studii în Anglia dar are nevoie de ajutor financiar să poată învăța peste hotare așa că tânăra buzoiancă s-a înscris pe platforma ”adoptamstudenti.ro” în speranța că visul ei de a studia psihologia la una dintre cele mai prestigioase universități din  lume va deveni realitate.  

Tania Constantin a absolvit Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hașdeu, iar pe viitor a ales să studieze psihologia. A fost deja admisă la University of Birmingham și în toamnă ar trebui să plece la studii. Visul ei este să devină consultant sau consilier în psihologie.

„ Personal, studiile mele la University of Birmingham, sunt importante pentru a-mi urma planurile atât academice, cât și personale. Universitatea este printre cele mai căutate din Europa pentru programul lor de Psihologie, iar curriculumul oferit mă va dezvolta în domeniu.  În viitor, mi-aș dori să îmi folosesc cunoștințele în psihologie să ghidez oameni și afaceri drept consultant sau consilier. Studiile mă vor ajuta să îmi îndeplinesc visul meu, misiunea de a da înapoi comunității”, spune Tania Constantin.

Din păcate, cheltuielile sunt foarte mari așa că tânăra, care nu se dă în lături de a munci pe perioada studiilor, s-a înscris pe platforma „adoptămstudenți.ro”în speranța că va obține un mic ajutor în drumul spre realizarea visului ei.

” Un obstacol bine-știut până acum este cheltuiala foarte ridicată. Deși plănuiesc să îmi găsesc un job part-time, iar părinții încearcă să mă susțină, diferențele nu sunt deloc de ignorat. Sper să reușesc totuși cu ajutorul dumneavoastră să acopăr o parte din cămin, transport și manuale/cursuri”, scrie Tania în prezentarea de pe ”adaptamstundeti.ro”.

Buzoianca ar avea nevoie de 6558 de euro, pe care ar trebui să îi aibă în cont până pe 15 septembrie.

Iată apelul tinerei de pe platforma ”adoptamstudenti.ro

”Am realizat ce înseamnă psihologia pentru mine și evoluția mea abia în SUA, în schimbul academic de care am avut parte în 2019. Pe parcursul experienței mele americane, am adunat peste 320 de ore de voluntariat, fie la spitalul din preajmă, la azilul local sau în cafenele pentru persoane defavorizate. Unul dintre cele mai fericite momente a fost competiția statală FCCLA (Family, Career, Community, Leaders of America), unde am obținut medalia de aur pentru prezentarea culturii României pe un fundal psiho-social”, povestește Tania.

Apelul tinerei nu a rămas indiferent, iar patru persoane deja au donat în contul tinerei. Până acum s-au strâns 150 de euro. De asemenea, în mediul online deja circulă apelul ei distribuit deja de zeci de ori de cei care o cunosc.

”O știu pe Tania Constantin încă de când era voluntară la Ludoteca din gradină de la Biblioteca Județeană. De atunci și până acum cărările ni s-au mai unit de câteva ori la diferite evenimente socio-culturale de prin Buzău (…)Tania a fost acceptată mai nou la University of Birmingham, pe programul Psihologie, pasiunea ei. Costurile unui tânăr în Anglia nu sunt deloc mici, iar, ca să recunoaștem, schimb pe schimb se face raiul. Cred că noi în general ca și comunitate nu ne promovăm oamenii noștri de nădejde, iar fix de asta recomand cu căldură să aruncați un ochi pe campania ei și să o ajutăm colectiv să își acopere câteva costuri la facultate.Eu zic că se poate! Haideți s-o „adoptăm” pe Tania!”, spune un mesaj.

”Tania ești mândria noastră și te “adoptăm”! Hai și tu alături de noi,să susținem acest minunat și prețios copil”, scrie pe pagina sa, medicul stomatolog, Mădălina Munteanu.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Daca dai “nasul mai jos” vei fi ajutata si mai mult, poza cu Chicago denota faptul ca ai putut face bani dar ti-ai ratat sansa cu poze la Navy Pier… Daca studiai bine psihologia americana stiai secretul bunastati si nu mai cereai sustinere din Romania…