Actualitate POLITICĂ

ADRIAN BURLACU, PRIMARUL DIN BECENI, BĂTUT MĂR! Unii nu acceptă înfrângerea, Local Kombat cu KO

Primarul comunei Beceni, Adrian Burlacu, a ajuns, miercuri seara, la Spitalul Județean Buzău, adus de ambulanță, pentru a primi îngrijiri medicale. Alesul local a fost victima unei agresiuni, el fiind cel care a solicitat ajutor medical printr-un apel la 112.

Adrian Burlacu a fost adus la UPU-SMURD în jurul orei 20,30. Medicii l-au evaluat și l-au spus unei examinări CT. ” La Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni,  victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral si un traumatism abdominal.   Bărbatul este stabil, conștient, în curs de investigații.” au transmis, în cursul serii, reprezentanții unității medicale.

Surse din apropierea primarului Adrian Burlacu susțin că acesta ar fi fost agresat de fostul primar al comunei Beceni, actual viceprimar, și de un apropiat al acestuia. Agresiunea ar fi avut loc într-un local deținut, prin interpuși, de fostul primar, în imediata vecinătate a Primăriei. Toate aceste informații urmează să fie verificate dacă victima agresiunii va depune plângere.