Divertisment

Adriana Ochișanu, locul 1 în Top 10 Focus FM

După o nouă săptămână de votare, hiturile de la radio Focus Fm se așază într-un nou clasament. Schimbări importante vor fi văzute în această după-amiază, când de la ora 18.00, pe Focus Tv, intră în difuzare noua ediție de top.

Acesta e destinul meu devine hitul săptămânii și surprize interesante vor fi descoperite în ediția programată astăzi.

Adriana Ochișanu e cea mai votată. Muzica sa răsună la cel mai popular radio. Cântăreața orginară din Căușeni, în Republica Moldova a devenit solista orchestrei populare de muzică “Lăutarii”, iar în 2009 i s-a oferit titlu de Artist Emerit al Poporului. Cântecul cel mai votat de la radio este cu un mesaj foarte clar și la obiect din partea artistei.

Adriana Ochişanu s-a căsătorit cu fiul lui Nicolae Botgros, Corneliu. Cei doi au fost împreună un timp îndelungat, iar după 17 ani de mariaj, cei doi au divorțat. Corneliu și Adriana au împreună un copil, un băiat pe numele Cristian. În toamna anului 2016, interpreta s-a recăsătorit cu avocatul Sergiu Zmeu. Cei doi au împreună o fetiță perfect sănătoasă, care poartă numele Mihaela. Micuța are deja aproape patru anișori. Adriana și Sergiu au divorțat recent, cauza divorțului nu a fost clară pentru presă.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu