POLITICĂ

AGLOMERAȚIE LA BEJ BUZĂU! Trei partide s-au înscris, joi, în lupta pentru Parlament (Foto)

Aglomerație, joi, la Biroul Electoral Județean Buzău. După ce social democrații au ajuns la prânz la sediul BEJ cu dosarele de candidaturi, după amiază alte două formațiuni politice s-au înscris, oficial, în lupta electorală pentru Parlamentul României.

Pe de o parte este vorba despre PRO România. Filiala Buzău a PRO România a depus la BEJ listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților. Felix Rache, președintele PRO România Buzău și vicepreședinte la nivel național, este cel care deschide lista pentru Camera Deputaților. Al doilea pe lista candidaților pentru Camera Deputaților este George Sava, fost prefect de Buzău.

Gabriel Petrea, directorul Universității Politehnice București și deputat în Parlamentul României, deschide lista pentru Senat a PRO România Buzău.

După PRO România și liderii PMP Buzău au ajuns la Biroul Electoral Județean pentru a se înscrie în cursa pentru locurile din Senat și Camera Deputaților.

Primul pe lista PMP Buzău pentru Camera Deputaților este deputatul Adrian Mocanu. Iar lista de la Senat este deschisă de senatorul în funcție, Dorin Bădulescu. Printre politicienii propuși de PMP Buzău pentru locurile din Parlament se mai află Ioan Caton Mateeșescu, Cecilia Manolescu, Raul Florescu dar și Ovidiu Anghel.