POLITICĂ

(UPDATE)LISTA PSD BUZĂU PENTRU ALEGERILE DIN DECEMBRIE! Ce nume noi sunt propuse pentru Parlamentul României (VIDEO)

marcel ciolacu

UPDATE: Joi a venit rândul social democraților să depună listele cu candidații pentru Camera Deputaților și Senat. Însoțiți de președintele partidului, Marcel Ciolacu, candidații buzoieni au mers la ora 13.00 la Biroul Electoral Județean pentru a-și depune candidaturile.

”Sunt mândru de toți reprezentanții Partidului Social Democrat de pe toate listele din România. De departe avem cele mai bune soluții din fiecare domeniu. Astăzi, la Buzău, am venit cu o listă în care îl regăsim pe Andi Cristea, fost europarlamentar, specialist în relații internaționale și în fonduri europene. Am venit și cu managerul Spitalului Județean care știe în timp real ce se întâmplă. Am venit și cu domnul Țepeluș Laurențiu, directorul adjunct al celui mai important Colegiu din Buzău și unul dintre cele mai importante colegii din România pentru că următoarea provocare după sănătate va fi educația. Am venit cu Lucian Romașcanu, deja la al  doilea mandat, cu doamna profesor Sbârnea Liliana, și dânsa tot la al doilea mandat. Am venit cu o listă de buzoieni pentru buzoieni, cu oameni care până acum au făcut echipă atât cu primarul municipiului Buzău cât și cu președintele Consiliului Județean”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

ȘTIREA INIȚIALĂ: PSD Buzău a stabilit lista cu candidații pentru alegerile parlamentare, listă pe care social democrații o vor depune joi la Biroul Electoral Județean. Social democrații din Buzău păstrează numele câtorva parlamentari cu vechime, în timp ce alții nu mai sunt propuși pentru un nou mandat. De pildă, pe listele PSD Buzău nu mai apare numele unor deputați precum Ionela Dobrică, Sebastian Radu sau Dănuț Păle. În schimb, pentru un loc la Camera Deputaților este propus Romeo Lungu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău. De asemenea, pe listele social democraților sunt trecute și numele altor tineri.

Iată listele cu candidații PSD Buzău pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie:

SENAT

  1. Lucian Romașcanu
  2. Liliana Sbîrnea
  3. Daniela Palcău
  4. Alexandru Bușcu
  5. Oana Gheorghiu

CAMERA DEPUTAȚILOR

1.Marcel Ciolacu

2. Andi Cristea

3.Romeo Lungu

4.LAurențiu Țepeluș

5.Claudiu Damian

6.Oana Matache

7.Florin Ceparu

8.Ion Bogdan

9. Costin Stanciu