Actualitate

Alegeri în breasla avocaților. Ce decan au slujitorii în robă

Au fost alegeri, ieri după-amiază, la Baroul Buzău, atât pentru postul de decan, cât și pentru componența Consiliului de Conducere și a comisiilor de specialitate. Slujitorii în robă, cu drept de vot, s-au reunit la sala de conferințe a unui hotel din centrul orașului pentru a desemna conducerea organizației profesionale, în următorii patru ani.

Așa cum era firesc, perioada ce a precedat convocarea de ieri a fost una în care s-au conturat candidaturile la postul de decan, iar candidații au dus o muncă de convingere om cu om, pentru a-și asigura susținerea. În cursa pentru prima funcție din Baroul Buzău s-au înscris avocații Anda Gabriela Voicilă, Daniel Octavian Grigore și Nicu Cristian Costel.

Av. Daniel Grigore, decan Baroul Buzău

În urma scrutinului intern la care au participat 142 de membri, avocatul Daniel Octavian Grigore a fost reconfirmat ca decan pentru următorii patru ani. Cu 83 de voturi din partea colegilor, avocatul Daniel Grigore a primit al doilea mandat, succesiv, la conducerea Baroului Buzău.

Tot prin vot au fost desemnați și membrii Consiliului Baroului. Structura completează, practic, conducerea executivă a organizației. Din Consiliu vor face parte avocații Mihaela Poteraș, Gabriel Pîrlog, Florentina Băieș, Anda Voicilă, Andrei Bădulescu, Aleodor Nartea, Florin Caloian și Mihail Tudorancea.