Actualitate

Alertă! Femeie dispărută în pădure împreună cu fiicele ei minore

UPDATE. Deznodământ neașteptat în cazul celor trei persoane date dispărute. Polițiștii au schimbat planul de lucru după ce, la locul căutărilor, au găsit indicii care i-au condus pe o nouă pistă. În cele din urmă, femeia și cele două copile au fost găsite în județul Brăila. S-a stabilit că femeia plecase voluntar, împreună cu fetițele ei și au fost în siguranță pe toată perioada lipsei de la domiciliu.

Polițiștii au declanșat căutări de amploare după ce au fost sesizați că, în cursul zilei de ieri, o femeie și cele două fiice ale sale, de 11 și 5 ani. Sesizarea a fost primită seara trecută, iar informațiile existente arată că femeia a plecat undeva într-o pădure de pe raza localității Năeni, cu intenția de a aduce crengi pentru foc. Cea care a făcut sesizarea este mama femeii. Scenariul pe care merg anchetatorii este că femeia s-a rătăcit și nu a mai reușit să iasă din pădure înainte de lăsarea întunericului. Peste noapte, temperaturile au fost pozitive în zonă, dar sub zece grade Celsius.

Căutările au loc cu efective sporite de polițiști, ofițeri ISU și jandarmi, în zona împădurită. La căutări au fost mobilizați și câini de urmă.

Semnalmentele celor trei

Mama Feraru Violeta:  1,50 m înălțime, 65 de kg, ochi căprui, păr roșcat scurt.

Ultima dată când a fost văzută purta blugi negri, hanorac maro cu glugă și papuci de plastic.

Semnalmente FERARU IZABELA – are 1,65 m înălțime, aproximativ 50 de kg și par lung castaniu.

Ultima dată când a fost văzută purta blugi gri, hanorac gri și pantofi sport albi.

Semnalmente FERARU MARIA- are 1,30 m înălțime, aproximativ 30 de kg și par castaniu prin în coadă .

Ultima dată când a fost văzută purta pantaloni negri cu buline roșii, bluză de trening roșie și pantofi sport albi.