Actualitate

Informația care a schimbat cursul anchetei în accidentul de la Nehoiașu. Șoferul este….

Ancheta în cazul tragediei produse produsă, peste noapte, la Nehoiașu, unde un șofer băut a ieșit cu mașina de pe șosea și s-a izbit de un camion care era parcat, coliziune în urma căreia un pasager a murit, ia o nouă turnură.

Cazul a fost preluat de procurori, iar șoferul a fost dus la audieri la Parchetul de pe lâng Judecătoria Pătârlagele. Asta după ce, în urma primelor verificări, s-a descoperit că bărbatul de la volan este polițist.

Șoferul are 24 de ani, este judiciarist la Poliția orașului Nehoiu . Testele efectuate după accident au arătat că el a condus sub influența băuturilor alcoolice.

”În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tanarul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemei. ” anunță IPJ Buzău.

Accidentul a avut loc în zori. Mașina condusă de polițist a fost scăpată de sub control și a ieșit de pe șosea izbind un camion care staționa. În urma imapctului, pasagerul din dreapta șoferului, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața.

Tânărul polițist va fi anchetat pentru trei infracțiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală și conducere fără permis.