Actualitate

(UPDATE) ALERTĂ LA COSTEȘTI! UN TÂNĂR AMENINȚĂ CĂ SE ARUNCĂ ÎN GOL DE PE ACOPERIȘUL CASEI. Incredibil de cât timp stă acolo! (VIDEO)

UPDATE: Tânărul de 34 de ani a coborât de pe casă în jurul orei 21.00, după circa 15 ore de protest.

UPDATE: Sunt 10 de ore de când bărbatul de 34 de ani din Costești care s-a urcat pe casă, amenințând că se aruncă în gol,  îi ține pe jar pe polițiști și pe pompieri dar și pe rudele sale care se roagă de el să coboare.

Deși au fost purtate discuții cu un psiholog dar și cu negociatori din cadrul Poliției Buzău, tânărul de 34 de ani nu a fost convins să coboare de pe casă. El a stat în soare în tot acest timp. Tânărul are probleme psihice și este incoerent, astfel că nu se știe deocamdată ce revendicări  are.

Tânărul din Costești a început să  se comporte ciudat  în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.00.  S-a închis într-o cameră iar rudelor le-a fost teamă că își poate lua viața. Oamenii au chemat Poliția, însă la un moment dat, tânărul s-ar fi urcat pe geamul camerei și apoi pe acoperiș. Acolo se află de miercuri dimineață, din jurul orei 5.30- și 6.00

Pentru că în zonă sunt fire electrice și era risc ca tânărul să se electrocuteze, s a luat decizia închiderii curentului în zonă.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un tânăr din localitatea Pietrosu, comuna Costești, s-a urcat pe acoperișul casei sale și amenință că se aruncă în gol. Bărbatul s-ar afla pe acoperișul locuinței de cu noaptea-n cap. Toate încercările polițiștilor și pompierilor de a-l determina să coboare de pe casă au fost sortite eșecului, până acum.

Oamenii din comună spun că bărbatul de 36 de ani ar fi început să facă probleme de noapte trecută. Inițial, s-a închis într-o cameră a casei unde locuiește împreună cu mama, dar și cu alte rude. În jurul orei 2.30, oamenii ar fi sunat la 112 să ceară ajutor pentru că le era teamă ca Gigel să nu se sinucidă în camera în care era încuiat. Ulterior, în împrejurări care nu sunt cunoscute deocamdată, tânărul s-ar fi urcat pe acoperișul casei, care este una înaltă, cu etaj. Riscul era cu atât mai mare cu cât în imediata apropiere se află fire electrice.

Publicată de Costel Turcu pe Miercuri, 12 august 2020

La fața locului au ajuns polițiști, negociatori, pompieri, mama bărbatului, dar și vecini, care încearcă să-l convingă să coboare.

Între timp, a fost dispusă întreruperea curentului electric pentru a nu fi risc ca omul să se curenteze.

Tânărul este incoerent, nu se poate înțelege la acest moment care îi sunt revendicările.

El ar avea ceva probleme psihice, accentuate de decesul tatălui său, în urmă cu circa un an de zile. În ultima vreme, nu și-ar mai fi luat tratamentul psihiatric.

Mama bărbatului ar fi vrut să-l interneze într-un spital de profil, însă nu a avut succes până acum.

Revenim!