Divertisment

Alexandru Arșinel, slăbit de boli (foto)

Actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru au fost decorați cu Ordinul Crucea Bucovinei, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Conferirea ordinului Crucea Bucovinei, maestrului Alexandru Arșinel, a avut loc la reședința din București, în prezența familiei. Actorul, vizibil emoționat, a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de-a lungul vieții și pentru distincția acordată.

Actorul a ajuns la 83 de ani, iar în ultima vreme s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, fiind internat de mai multe ori. La primirea distincției, artistul a stat într-un scaun cu rotile. Vizibil slăbit, Alexandru Arșinel a încercat să zâmbească. Actorul a fost internat de urgență în data de 4 mai, la un spital privat din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc. Problemele cu care s-ar confrunta ar fi de natură cardiacă. Anul trecut, actorul Alexandru Arşinel a fost supus unei intervenţii cardiace complexe în timpul căreia i s-a implantat un stimulator şi un stent.