Divertisment

Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut primul pas. Urmează petrecerea, în Turcia

Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut primul pas. Este vorba despre un videoclip plin de iubire, un dans al mirilor, dar și despre faptul că la filmările acestui nou videoclip, saxofonistul a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață și de scenă.

Emoții si fericire mare pentru Armin Nicoară și Claudia Puican, după acest episod întâmplat chiar în fața altarului, în biserică. Cu lacrimi în ochi și tremurând de emoții, Armin a primit un ”DA” din tot sufletul. Inelul ales de Armin, cu ajutorul mamei și al fratelui, e cu diamant iar prețul a fost unul la fel de special precum aleasa. Până la nuntă, despre care nu pot spune ca va avea loc anul acesta, vor face o mega petrecere de logodnă în Turcia.

Din toata inima și tot sufletul spun că am facut cea mai bună alegere! Nu mă văd cu altcineva, ea a fost și va fi pentru mine aleasa, a fost alături de mine, m-a ajutat în tot ceea ce sunt eu astăzi. Eu am mai făcut năzbâtii, am fost copilăros, dar ea nu a greșit cu nimic, e mult peste așteptările mele. Nu credeam c-o să-mi dea Dumnezeu așa soție.”, a mărturisit Armin Nicoară.

Armin si Claudia au lansat videoclipul melodiei ”Primul pas”, un dans al mirilor pe care vor deschide chiar și nunta lor.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu