Actualitate SPORT

Alexia Tatu, sportiva de 10 a Buzăului, la al 10-lea trofeu european din acest an

Sursa foto FB/ Ten Club Tenis Buzau

Tânăra și talentata Alexia Tatu, câștigătoare a Wimbledon U14, dovedește cu fiecare competiție la care participă că este o sportivă de aur. După ce luna trecută a reușit o victorie uriașă, la Wimbledon U14, întorcându-se acasă campioană, Alexia își trece în palmares încă un trofeu extrem de important. La o competiție de tenis ce are loc în Belgia în această perioadă, Young Champions Cup -TE U14, buzoianca a demonstrat nu doar că este înzestrată cu un talent uriaș, ci și că este un om de echipă, un sportiv care știe să colaboreze cu partenerul de pe suprafața de joc astfel încât succesul să fie asigurat.

La competiția din Belgia, Alexia Tatu și partenera sa de echipă, o sportivă din Turcia, au obținut marele premiu la proba pe echipe. Pentru buzoiancă este trofeul european cu numărul 10 din acest an. Anunțul a fost făcut pe Facebook de reprezentanții clubului buzoian la care se antrenează Alexia.

Alexia Tatu, o tânără de nici 14 ani, din Buzău, este o jucătoare de tenis care are toate șansele să devină un nume mare în acest sport. Cea mai recentă performanță a sa este cea de la Wimbledon U14 unde a devenit campioană luna trecută. Mai multe detalii despre palmaresul Alexiei, AICI.