Actualitate

AMÂNAT, NU ANULAT! Mitingul aviatic de la Boboc va fi reprogramat. Vezi ultimele detalii de la organizatori

Vești bune pentru buzoieni. Chiar dacă pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile organizatorilor tradiționalului miting aviatic de la Boboc,  spectacolul aerian ar putea avea loc, totuși, în lunile următoare.

Show-ul aerian, programat inițial pentru luna iunie, nu va putea fi organizat în această perioadă din cauza crizei generate de coronavirus, însă, asta nu înseamnă că organizatorii renunță la ideea desfășurării mitingului aviatic anul acesta. Într-o declarație în direct în emisiunea Focus News de la Focus Tv, comandantul Bazei Aeriene Boboc, Ovidiu Bălan, a declarat că mitingul aviatic, un eveniment care de obicei adună la un loc în jur de 10 000 de persoane, NU ESTE ANULAT, ci doar amânat.

“Mitingul era programat în această lună, ca în fiecare an. Îmi place să cred că nu este anulat evenimentul, ci doar amânat, încă nu știm, depinde mult de evoluția crizei coronavirusului și de posibilitatea de a proteja spectatorii, piloții, întregul personal. Criza coronavirusului este singurul fapt care a determinat amânarea, sper nu anularea, mitingului. Încă nu avem o prognoză, o perspectivă cu referire la evoluția crizei, care să ne ofere posibilitatea de a stabili o dată certă.“, a precizat la Focus Tv, comandorul Ovidiu Bălan.

Pe de altă parte, comandantul Bazei Aeriene Boboc, Ovidiu Bălan, a dezvăluit că tot anul acesta, la începutul toamnei, la Boboc ar mai putea avea loc un eveniment la care sunt așteptați buzoienii în număr cât mai mare, și anume sfințirea bisericii din curtea Bazei Aeriene.