Actualitate SĂNĂTATE

Ambulatoriul de Diabet, Nutriție și Boli metabolice din Spitalul Județean rămâne fără medic. Dr.Apriliana Stănescu a decis să plece

Ambulatoriul de Diabet, Nutriție și Boli metabolice din Spitalul Județean rămâne fără nici un medic după ce dr.Apriliana Stănescu a decis să încheie socotelile cu cel mai mare spital din județ. Ea a decis să lucreze într-o clinică privată, unde spune că pacienții vor beneficia de consultații gratuite în limita celor decontate de Casa de Asigurări.

“Colaborarea mea cu Ambulatorul de Diabet, Nutritie si Boli metabolice din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau a incetat. Va multumesc mult pentru tot sprijinul si increderea pe care mi le-ati acordat in cei 5 ani petrecuti alaturi de o echipa minunata, cu care am reusit sa aducem sanatatea si zambetul pe chipul multor pacienti.(…) Aspectul pozitiv al aceastei schimbari va fi faptul ca voi putea aloca mai mult timp pentru consultatia propriu-zisa, anamneza de calitate si bineinteles pacientii vor avea parte de tot timpul si atentia mea pentru a fi bine urmariti cu privire la boala de diabet si pentru a fi la curent si bine informati cu toate noutatile in domeniu”, a anunțat dr.Apriliana Stănescu.

Revenim!