Actualitate SPORT

Amical de zile mari în Crâng: Buzăul, față în față cu echipa lui Becali. De teama coronavirusului, spectatorii au INTERZIS

Amical de zile mari pe stadionul din Crâng.                                                 

FC Buzău joacă vineri seară cu FCSB, grupare patronată de Gigi Becali. Vestea nu este însă gustată pe deplin de microbiștii buzoieni, pentru că partida se va disputa cu porțile închise. Organizatorii au decis ca accesul publicului în arenă să nu fie permis,  măsura fiind legată de riscul transmiterii coronavirusului.

Dacă meciul dintre FC Buzău și FCSB s-ar fi jucat în prezența spectatorilor, regulile impuse de autorități pentru prevenirea transmiterii SARS-CoV-2 ar fi fost prea greu de respectat.

Numărul spectatorilor preconizați a fi dorit să intre în tribune ar fi fost prea mare pentru a putea fi respectate toate măsurile de prevenire a transmiterii COVID -19, și, în aceste condiții, s-a decis ca meciul să se desfășoare fără spectatori.

Doar jurnaliștii vor putea fi prezenți la meci, însă și aici sunt reguli clare. Vor putea intra pe stadion ziariștii care s-au vaccinat anti-COVID, cei care au un test rapid negativ nu mai vechi de 24 de ore sau un PCR negativ, nu mai vechi de 72 ore. De asemenea, pot intra pe stadion, jurnaliștii care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu coronavirus. Indiferent în care dintre aceste situații se află, jurnaliștii prezenți la evenimentul sportiv sunt obligați să poarte mască pe stadion.

Meciul va avea loc vineri seară cu începere de la ora 19.30 pe stadionul Gloria Buzău.

Citește și AICI