Divertisment

ANDRA GOGAN, LA UN PAS SĂ DEVINĂ STARUL NUMĂRUL 1 DE PE INTERNET

Ți se pare familiar numele buzoiencei Andra Gogan? Este cel mai urmărit influencer din România, cu peste 5.5 milioane pe Tik Tok și peste 8 milioane pe conturile sale de socializare.

La o vârstă foarte mică, buzoianca a atins performanța de a deține două recorduri mondiale. A avut cele mai multe albume muzicale realizate, pentru categoria sa de vârstă, 34 la număr. Tot Andra a susținut cel mai lung concert live. Este vocea din spatele unor cunoscute personaje de desene animate, ca doctorița Plușica de la Disney și Sofia Întâi. Are propria academei de dans, din 2012 și până în prezent, cu peste 6.000 de membri. Nu uităm că a fost și semifinalistă la Românii au Talent, în 2016. Pentru toate acestea, buzoianca Andra Gogan este îndreptățită să câștige titlul oferit de E! People’s Choice Awards ediția din 2020, premiile care celebrează toate formele de divertisment, acordate în totalitate pe baza selecției făcute de public, unde este nominalizată alături de alți câțiva tineri.

Pentru a doua oară în istoria acestor premii, E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României: Romanian Social Media Star of 2020, unde 8 concurenți vor intra în cursă. Anul trecut, Adelina Pestrițu a fost desemnată Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. ANDRA GOGAN poate fi votată până pe 23 octombrie.

Iată ce spune buzoianca despre această nominalizare:

Andra Gogan: „Sunt onorată să fiu nominalizată la E! People’s Choice Awards! Visez de mult timp la acest lucru! De la 3 ani am început să fac ceea ce îmi place, iar in ziua de azi sunt fericită să fiu cea mai urmărită persoană din România și mă bucur să le transmit tuturor vestea că am fost nominalizată! Îi invit pe toți să mă voteze în număr cât mai mare și felicitări tuturor celor nominalizați!”

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu