Actualitate Tineri pentru România

Andreea Frățilă, tânăra care împarte fericire cu ajutorul aranjamentelor spectaculoase din trandafiri de săpun

Februarie e luna dragostei, martie, a femeii, aprilie vine cu cea mai mare sărbătoare creștină. Toate acestea sunt tot atâtea motive de a dărui, de a împărți bucurie celor dragi și de a aduce zâmbete și fericire. Uneori, căutarea unui dar devine complicată și obositoare, mai ales dacă cel sau cea care urmează să-l primească este o persoană la care ținem sau o persoană mai greu de mulțumit ori de surprins. Toate aceste situații sunt, în lumea micilor afaceri, culoare de dezvoltare. Așa a apărut și afacerea Andreei Frățilă, o tânără antreprenoare din Buzău care confecționează daruri cu care își dorește să răspândească fericire: aranjamentele cu trandafiri din săpun.

La numai 22 de ani, Andreea a testat terenul în lumea antreprenoriatului cu mai multe inițiative. Se ocupă de acte auto și asigurări, însă mereu a urmărit să facă din atracția sa către artă un business de succes. Absolventă a Liceului de Arte, a început să deseneze și picteze pe haine modele inedite, care, însă, nu au trecut testul pieței. Vânzările nu au mers, dar Andreea nu s-a demoralizat și și-a investit timpul și banii  într-o altă afacere în industria cadourilor: confecționarea aranjamentelor din trandafiri de săpun.

„Mereu mi-am dorit să văd oamenii fericiți, iar eu sunt foarte bucuroasă când primesc cadouri. Acum confecționez aceste aranjamente unice care să bucure doamnele și domnișoarele. Am vrut să îi ajut pe oameni să își exprime sentimentele într-un mod deosebit, dar prin gesturi simple”, declară Andreea Frățilă pentru Șansa News.

Mergând la cumpărături cu o prietenă, a văzut un pachet de trandafiri de săpun, care erau folosiți pentru alte tipuri de aranjamente, iar ea s-a gândit că ar putea realiza cadouri deosebite cu ajutorul lor. Luni de zile s-a documentat, a învățat pas cu pas cum să confecționeze modelele, dar a vrut în același timp să inoveze, să aducă pe piață ceva amprentat de personalitatea ei.

Ursuleții din trandafiri de săpun sunt cadourile în care tânăra antreprenoare își pune toată energia, imaginația și pasiunea. În timp ce majoritatea modelelor de pe piață nu depășesc înălțimea de 25 de centimetri, Andreea s-a ambiționat să confecționeze ursuleți de dimensiuni foarte mari, care pot atinge chiar și 1.5 metri. Comenzile vin constant, iar Andreea pune suflet în fiecare lucrare a ei și își dorește ca fiecare aranjament să fie unic. Printre avantajele ei competitive este că nu spune niciodată ”NU” unei comenzi, iar programul de preluat și livrat daruri care aduc fericire este non-stop.

Darurile pot lua și forma cutiilor cu trandafiri, multe dintre ele personalizate la cerere, fie cu inițiala persoanei iubite, fie cu un cadou dulce sau cu o mascotă. În spatele aranjamentelor e multă muncă, inspirație, dar și cercetare de piață. Aceasta din urmă înseamnă să cunoști trenduri, preferințe, să studiezi profilul celui care va primi cadoul și să faci o potrivire cu modul în care arată aranjamentul.

„Pentru Dragobete recomand aranjamentele din trandafiri de săpun, de culoarea roșie. Este o culoare care semnifică emoțiile puternice, nu poți da greș cu această culoare, nu se demodează niciodată. În schimb, pentru zilele onomastice, este de preferat să alegem culori puternice, roz, purpuriu, iar pentru aranjamentele specifice evenimentelor, nunți și botezuri, folosim albastru, alb, dar în special adăugăm culori pastel.”

Aranjamentele din flori de săpun, adevărați mesageri ai dragostei, confecționate de-a lungul timpului de Andreea Frățilă, pot fi văzute AICI.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Da este un copil ambițios nu se lasă bătută chiar daca în in mediul privat concurenta e mare de multe ori face din plăcere și pt a se depăși pe ea banii obținuți sunt destui de puțini obținuți din așa ceva dar cu speranța că că fi mai bine și cu multă seriozitate merge mai departe .ii doresc mult succes.