Actualitate

Anunț de ultimă oră de la Primăria Buzău! Ce se întâmplă cu târgul de mărfuri din Drăgaică

Târgul de mărfuri, organizat în fiecare weekend, în spațiul de la Drăgaică se suspendă. Anunțul a fost făcut de Primăria Buzău care a precizat că începând cu acest weekend comercianții care își vindeau mărfurile în acest spațiu nu vor mai avea acces. Decizia vizează doar următoarele două weekend-uri.

Primăria Buzău a decis ca în perioada în care se va desfășura târgul de producători să fie suspendată activitatea târgului de mărfuri volante. , ”Toamna Buzoiană” va avea loc în perioada 18-25 septembrie, astfel că accesul comercianților care obișnuiau să-și vândă mărfurile în spațiul de la Drăgaică va fi permis după acest interval.

Târgul de toamnă va reuni peste o sută de producători din tot județul, iar în fiecare seară din cele opt zile vor avea loc spectacole cu muzică populară.

Intrarea la Toamna Buzoiană va fi gratuită, însă este obligatorie masca de protecție. La sepctacole accesul va fi permis doar celor vaccinați sau persoanelor care vor prezenta un rezultat negativ la un test PCR sau antigen.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Logic, tipic PSD, targuri si concerte. Mai bine asfaltau bucata aia de drum, ca e jale, zici ca esti in Africa. Votati in continuare PSD si o sa aveti doar targuri si fantani arteziene in lac. Buzau, cel mai oribil oras din punct de vedere al infrastructurii.