POLITICĂ Social

Anunț de ultimă oră în privința căldurii din Buzău

calorifer

Alimentarea cu apă caldă și căldură a celor peste 4000 de apartamente conectate la sistemul centralizat de producere și distribuire a agentului termic a fost reluată, sâmbătă noaptea, dar caloriferele au început să se încălzească, treptat, iar temperaturile au crescut, în cursul zilei de duminică.

Avaria de la cazanul din interiorul CT 4 a fost remediată, însă există și la această oră apartamente în care caloriferele nu s-au încălzit. Este vorba despre apartamente din cartierul Crâng unde a apărut o avarie pe rețelele secundare, la reluarea furnizării de agent termic. ”S-a dat drumul sâmbătă noaptea și, practic, căldura trebuia să ajungă până duminică și în capetele de coloane. Din păcate, mai există o avarie în zona Crâng care se va remedia în două ore (n.r. declarația a fost făcută în jurul orei 13,00)” a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Locatarii din cartierul Crâng, care stau de aproape o săptămână fără apă caldă și căldură, au încercat să se încălzească folosind aeroterme, calorifere electrice sau aragazuri.
Reprezentanții asociațiilor de proprietari se tem că aceasta nu va fi ultima avarie din iarna care tocmai a început și avertizează că au început să apară probleme pe rețelele secundare.