Actualitate POLITICĂ

ANUNȚ FĂCUT DE AVRĂMESCU! Președintele PNL Buzău nu vrea ”înțelegeri”cu PSD

A doua zi după numirea oficială în fruntea Organizației Județene a Partidului Național Liberal Buzău, Gabriel Avrămescu a făcut și primul drum la Buzău unde a avut și prima ședință de partid. Momentul, de altfel foarte important pentru liberali, a fost anunțat și pe pagina de socializare a partidului unde au fost postate atât câteva fotografii din care se poate vedea o prezență numeroasă a membrilor de partid cât și care au fost primele decizii luate de actualul președinte.

În postarea pe Facebook, liberalii au anunțat că prima decizie luată de Avrămescu pentru filială județeană a liberalilor a fost să nu accepte nicio ”înțelegere” cu PSD.

Gabriel Avramescu, Președinte interimar al PNL Buzău:"Prima decizie, în calitate de Președinte al PNL Buzău: nu vom…

Publicată de PNL Buzău pe Vineri, 9 octombrie 2020

”Gabriel Avramescu, Președinte interimar al PNL Buzău: Prima decizie, în calitate de Președinte al PNL Buzău: nu vom accepta nicio “înțelegere” cu PSD!  Am organizat o primă întâlnire cu membrii Biroului Permanent Județean al PNL Buzău. Concluziile la cald: sunt nicio alianță/înțelegere cu PSD,  reorganizarea filialelor care au obținut scor sub 25% la alegerile locale,  mobilizare urgentă și adoptarea calendarului de campanie pentru alegerile parlamentare, deschiderea porților partidului pentru toți cei care doresc să vină alături de noi. Consider că întâlnirea, de astăzi, a fost una constructivă, mai ales că, fiecare dintre noi a avut ocazia să-și expună punctul de vedere.Am încredere că vom reuși, chiar și-n timpul scurt pe care îl avem la dispoziție, să venim în fața buzoienilor cu o nouă viziune.”