Actualitate Social

Anunțul care bucură pensionarii din Buzău. Vezi, AICI, în ce stațiuni pot merge la tratament

Pensionarii din Buzău care suferă de diverse afecțiuni și care vor să beneficieze de anumite proceduri benefice pentru organism, într-o stațiune renumită, pot pleca la tratament cu bilete acordate de Casa de Pensii. A fost alocată prima tranșă de bilete de tratament pentru vârstnicii din Buzău. Este vorba despre 91 bilete, valabile în 5 stațiuni din țară.

Cele mai multe, 79, sunt pentru persoanele care au probleme reumatice ce pot fi tratate în stațiunea buzoiană Sărata Monteoru, renumită pentru bazinele cu apă sărată. Buzoienii mai pot pleca la tratament la Amara, în Ialomița, în stațiunea Lacu Sărat din Brăila, dar și în Covasna sau Olănești.

Persoanele care vor să plece în una din aceste stațiuni trebuie să se grăbească și să se adreseze Casei de Pensii Buzău. Prima serie va pleca la tratament din 19 februarie. Durata unui sejur va fi de 16 zile.

“Persoanele care doresc să beneficieze de acordarea unui biletde tratament balnear în Seria nr.1, cu data de începere 19 Februarie 2024, se pot adresa direct la ghişeul “bilete de tratament” din sala de relaţii publice a Casei Judeţene de Pensii Buzău, cu toată documentaţia prevăzută de lege”, transmit reprezentanții Casei de Pensii Buzău.