Divertisment

Aproape 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Fiul său a împlinit 13 ani

Mădălina Manole ar fi fost cea mai fericită mamă din lume. Fiul ei, Petru, a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani. Băiețelul pe care cântăreața îl strângea cu atâta iubire la piept a devenit un adolescent chipeș, ce i-a moștenit o mare parte din trăsături se pare, deși prezența sa este bine ascunsă de tatăl său.

Fratele Mădălinei Manole este trist că nu-și poate vedea nepotul. Bărbatul susține că nu l-a mai văzut pe adolescent de când mama lui l-a adus pe lume, pentru că nu i s-ar da voie. Marian Manole și soțul regretatei cântărețe, Mircea, sunt în război de la moartea ei. Marian Manole și Petru Mircea nu au ajuns la pace nici acum, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Aceștia sunt în război de când artista s-a stins din viață, pe 14 iunie 2010. Conform spuselor fratelui cântăreței, acesta nu ar mai fi putut să-l vadă pe Petru Jr. de când era un bebeluș din cauză că tatăl adolescentului l-ar ține departe de rudele mamei de la moartea ei.

După moartea cântăreței, micuțul Petru a fost disputat în instanță de părinții Mădălinei Manole și tatăl acestuia, iar judecătorii au decis în cele din urmă ca pruncul să rămână în custodia lui Petru Mircea. Băiatul a crescut iar astăzi este aproape un flăcău în toată regula. Acesta locuiește în vila din Otopeni alături de tatăl său.


Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu