Actualitate

Arestat după ce a fost prins de două ori într-o zi circulând fără permis

Un bărbat de 43 de ani din Constanța a ajuns după gratii, în arest preventiv, după ce a fost prins de două ori într-o zi, la volan, deși nu are permis de conducere. Atât prima dată, cât și a doua oară a fost prins în trafic de polițiștii din Merei.

Potrivit IPJ Buzău, în data de 04 iunie, polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei, în timp ce desfăşurau activităţi rutiere pe raza de competenţă, au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Constanţa, la volanul unui autoturism pe DJ205, pe raza localităţii Merei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, a reieşit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere„.

Întrucât ulterior, în aceeaşi zi, bărbatul a fost din nou depistat de poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Merei la volanul maşinii, faţă de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. În urma prezentării Parchetului, cu propunere de sesizare a instanţei, Judecătoria Buzău a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.