Divertisment

DIRECT DE PE PATUL DE SPITAL DIN VIENA. Buzoianca Diana Iarca, mărturii în vremuri de pandemie

Actrița Diana Iarca a ajuns pe mâna medicilor dintr-un spital de stat din Viena. Uimită de atitudinea cadrelor medicale, aceasta a făcut o postare pe pagina sa de socializare, în care explică prietenilor condițiile în care este spitalizată.

Buzoianca trăiește și muncește de câțiva ani în capitala Austriei, ca moderator radio. Este bine, dar din teama coronavirusului s-a prezentat la spital pentru câteva analize de specialitate. Primul pas a fost făcut acum două zile, când i-a fost realizat testul Covid-19, gratuit în spitalul de stat din Viena. Astăzi, după rezultatul negativ, urmează analizele propriu-zise. Chiar și fără mari cunoștințe de limba germană, Diana rămâne uimită și punctează în mesajul său că atenția și profesionalismul sunt calitățile după care se ghidează cadrele medicale. Cu mic dejun, cafea și suc de portocale, pe patul de spital, așa a început spitalizarea Dianei Iarca și cu speranța că totul va fi bine, se bucură că a ajuns pe mâna unor profesioniști. Iată experiența Dianei:

Acum aștept să mă investigheze… Nu sunt singură, mai am două colege de celulă… M-au întrebat ele ceva acolo în germană… Dar le-am răspuns scurt și la obiect: Nu știu, că nu-s de aici! 
Ce voiam eu să vă spun de fapt, e că asistentele sunt extrem de drăguțe. Se străduiesc să lege cu mine două vorbe în engleză. Eu mă chinuiesc să vorbesc limba lor! Alles gut… Ich bin…Einen Kaffee bitte… Ich bin aus Rumänien… Și uite așa ne înțelegem!
-Doriți o cafeluță? Un suc de portocale? Mic dejun? Dacă aveți nevoie de ceva, suntem aici!

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu