Divertisment

Artista Nicoleta Voicu, traiește cu 200 de lei pe lună

În urmă cu puțină vreme, sansanews.ro prezenta aici povestea emoționantă de viață a Nicoletei Voicu. Artista de muzică populară a fost adoptată de mică și crescută cu multă dragoste de doi oameni simpli și iubitori din C.A. Rosetti, județul Buzău.

După scumpiri și în vreme grea de pandemie, artista recunoaște că abia se întreține de la o zi la alta, cu ajutorul de la stat primit, când cariera sa muzicală a fost grav afectată. Trăiește cu 200 de lei pe lună din cauza facturilor uriașe. Nicoleta Voicu a vorbit zilele trecute despre situația sa dificilă cu banii. Aceasta a subliniat faptul că luna trecută, factura la energie electrică a ajuns la 1200 lei, lucru care i-a cauzat doar probleme. Interpreta susține că în acest moment este nevoită să trăiască cu 200 de lei pe lună.

“Am primit o factură de 12 milioane, în bani vechi (1200 lei), este o regularizare și o factură, cea mai recentă calculată, regularizarea de vreo 440 lei. Diferența de vreo 6 milioane, este consumul de pe ultima lună. Foarte mult! Foarte mult! În condițiile în care, așa cum se știe, activitatea noastră artistică, deși avem spectacole și activități artistice la jumătate sau la 30% din capacitate, este inexistentă!”, a declarat Nicoleta Voicu.

Aceasta a explicat, în cadrul emisiunii TV, cum își gestionează cheltuielile lunare și câți bani îi rămân până la finalul lunii. Suma este una extrem de mică!

“Indemnizația pe care am primit-o noi, artiștii, cu acte în regulă, acum este de 2200 de lei. Și dacă adunăm bine, factura de 1200 și rata mea la bancă de 700/ 800 de lei, vreo 2000 de lei doar aceste două cheltuieli! În condițiile în care eu am un apartament cu două camere foarte mici! Deci, cred că o cameră este cât o chilie a unui călugăr și doar pe aceea o încălzesc! Nu locuiesc în amândouă!, a continuat Nicoleta.