Divertisment

Astăzi este ziua lui! Mario Buzoianu, la 46 de ani

Pe 5 mai, unul dintre cei mai iubiți artiști este sărbătorit de către toți cei dragi. Mario Buzoianu împlinește astăzi 46 de ani. Este fericit și mulțumit de tot ce a trăit și a înțeles că tot ce se întâmplă este o experiență și o lecție adevărată.

Un familist convins, un om determinat să reușească în carieră, Mario Buzoianu are planuri mari și de acum înainte. Vrea ca băieții să îi calce pe urme cu muzica și el pregătește o nouă lansare, în colaborare cu cel care i-a compus cele mai mari hituri. A colaborat cu DeMarco pentru Oriunde m-ar duce viața și tot cu acesta va lansa în puțin timp cel mai nou proiect numit, Hai să ne împăcăm iubire, un cântec de dragoste pentru cei care trec printr-un moment mai dificil al poveștii lor.

“Astăzi este o zi specială pentru mine, împlinesc frumoasa vârstă de 46 de ani,mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am trăit până acum,cu bune ,cu mai puțin bune,viața este un dar neprețuit! Să trăim cu iubire și bucurie pentru că un prezent trăit frumos ne oferă un viitor frumos!!! Vă mulțumesc tuturor și vă doresc din toată inima să aveți parte doar de bucurii și împliniri pe toate planurile!”, este mesajul pe care artistul l-a împărtășit de ziua sa.