Actualitate

Așteptarea de două zile pe care n-a uitat-o Marcel Ciolacu. Președintele PSD, câteva dezvăluiri pe malul Dunării

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a aflat, vineri, într-o vizită în județele Galați și Brăila, împreună cu mai mulți oficiali ai Guvernului, dar și cu colegi de partid europarlamentari, parlamentari și autorități locale. La Brăila, liderul social-democrat a susținut o declarație de presă la podul suspendat peste Dunăre, obiectiv care reprezintă cea mai importantă astfel de lucrare realizată în România post-revoluționară. Este cel mai mare pod din România și al treilea ca deschidere din spațiul UE.

”E o realizare imensă pentru toți românii…Eu veneam des la pescuit cu tata, îmi povestea că și pe vremea lui Ceaușescu m-a adus, și când eram mai mic, eu nu mai țineam minte, am stat două zile la Brăila să trecem cu bacul, pentru că era un singur bac.” a povestit Marcel Ciolacu, referitor la problema pe care o va rezolva noul pod peste Dunăre, investiție care urmează să fie finalizată în decembrie, anul acesta.

În aceeași conferință de presă, Marcel Ciolacu, a făcut public și episodul semnării contractului pentru pod. Liderul social-democrat a dezvăluit că a participat la acel moment, pe când era vicepremier în Guvernul Tudose, chiar în seara dinaintea schimbării din funcție:

”Am urcat în mașină să plecăm la Guvern să ne luăm pozele cu copiii și ficusul. ….Am făcut o deviere aranjată cu ministrul Transporturilor, Felix Stroe, la Ministerul Transporturilor, unde, în ultimele ore de mandat ale lui Mihai Tudose, s-a semnat acest contract!”