Actualitate

ATENȚIE, ANUNȚ IMPORTANT!

Vrei să faci parte din echipa de jurnaliști de la șansanews.ro, Focus Fm Regional și Focus Tv Regional? Acum, ai ocazia. Grupul de Presă Evenimentul Românesc, care deține toate aceste canale media, anunță deschiderea programului de selecție pentru toți cei care doresc să urmeze o carieră în meseria de reporter/jurnalist/ziarist.

Dacă ai maxim 25 de ani, cunoștințe temeinice de limba română, ambiție, personalitate și ești o fire hotărâtă și dornic de a-ți găsi propriile explicații la evenimentele din jurul tău, trimite un CV pe adresa office@focusfm.ro.

Cei mai buni absolvenți ai cursului, care se va derula, gratuit, pe o perioadă de 2 luni, în cadrul redacțiilor șansanews.ro, Focus Fm Regional și Focus Tv Regional, vor fi angajați în cadrul Grupului.

Pe de altă parte, Grupul Evenimentul Românesc angajează editor de știri.

Cei care vor să aplice pentru acest post trebuie să aibă experiență în presă, în redacții de știri online, radio sau tv, să aibă capacitatea elaborării unei agende editoriale a zilei, să aibă cunoștințe de limba engleză și disponibilitate de lucru în ture. La schimb, se oferă un pachet salarial conform pregătirii, experienței și cerințelor postului.

CV-urile pentru postul de editor știri în cadrul Grupului de Presă Evenimentul Românesc pot fi trimise pe adresa: vladpufu@focustv.ro.