Actualitate

Atenție, trafic dirijat pe drumul spre Brăila! Accident în urmă cu puțin timp

UPDATE. IPJ Buzău a revenit cu informații care clarifică modul în care s-a produs accidentul din această dimienață, de pe DN 2 B, pe raza localității C.A. Rosetti.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Brăila, un șofer în vârstă de 50 de ani, din Brăila, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe același sens de mers de către un șofer în vârstă de 35 de ani, din Brăila. Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerului din mașina șoferului de 50 de ani, un brăilean de 40 de ani.”

La locul accidentului s-au consumat scene tensionate după ce polișiștii au demarat cercetările. După cum se observă și din fotografii, coliziunea a avut loc în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată. Ipoteza cea mai probabilă este că șoferul primei mașini a oprit, pentru a se asigura, iar brăileanul din cea de-a doua mașină nu a reușit să oprească mașina și să evite imapctul.

Șoferul vinovat este cel din a doua mașină, care nu a reușit să conducă preventiv și să evite imapctul. Bzrăileanul de 50 de ani emana halenă alcoolică și a refuzat să fie testat alcoolscop. Mai mult, el a avut un comportament care i-a determinat pe polițiști să ia măsura de a-l prelua în vederea transprotării la SPitalul pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. Pasagerul rănit este din mașina condusă de brăilean și, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, a refuzat internarea.

În cazul șoferului în vârstă de 50 de ani va fi întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe DN 2 B Buzău-Brăila, aproape de limita dintre cele două jduețe. IPJ Buzău anunță trafic dirijat pe raza localității Bâlhacu (C.A. Rosetti) din cauza unui accident. Polițiștii acționează la fața locului, iar informațiile arată că o persoană ar fi rănită.

Impactul ar fi avut loc între două mașini care circulau în aceeași direcție, pe sensul Buzău-Brăila. Vom reveni.