Actualitate

Atențiune, copii, părinți și bunici! Începe o nouă stagiune teatrală la Buzău, cu o piesă ce te aduce mai aproape de copilărie

A început numărătoarea inversă până se va da startul unei noi stagiuni teatrale. Teatrul George Ciprian anunță că va deschide stagiunea cu o piesă de zile mari.

”Un spectacol care ne aduce mai aproape de copilărie, de puritatea satului românesc şi de originile pe care le are fiecare dintre noi şi de care nu trebuie să ne îndepărtăm. Este un spectacol care ne introduce într-o altă lume, într-un sat idilic tradițional românesc, prezentată în mod fabulos, specific literaturii şi operelor lui Ion Creangă”, este prezentarea pe care Teatrul George Ciprian o face piesei ce se va juca în deschiderea stagiunii.

Este vorba despre ”Capra cu trei iezi”, o adaptare semnată de Constantin Brehnescu după Ion Creangă, în regia lui Ionuț Octavian Ghinea.

Piesa care va marca începutul stagiunii teatrale va fi jucată pe 10 septembrie, la ora 11.00, iar din distribuție fac parte Cristi Martin, Ionut Octavian Ghinea, Radu Pavel, Anda Pantiș, Felicia Cruceru și Zabi Tudor.

Biletele au fost deja puse în vânzare și pot fi cumpărate online, de pe site-ul teatrului, sau direct de la Teatrul George Ciprian. Prețul unui bilet este de 25 de lei.