Actualitate

Ați văzut-o? O adolescentă de 15 ani, căutată de polițiști

Polițiștii și reprezentanții DGASPC Buzău au demarat verificări în tot județul după ce o tânără instituționalizată, ce locuia într-un apartament în municipiu, a dispărut de ore bune. Ieri, adolescenta a plecat de la apartament și nu s-a mai întors. Cum orele au trecut iar fata nu a mai dat niciun semn, a fost cerut ajutorul polițiștilor.

“La data de 22 martie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buză au fost sesizați cu privire la faptul că, ȘERBAN DARIA MĂDALINA, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar în ziua de 22 martie a.c., de la apartamentul unde era instituționalizată și nu a mai revenit. Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute.”

Oricine a văzut-o sau are vreoe informație despre tânără, este rugat să sune la 112.

“Minora căutată are aproximativ 1,65 m înălțime și aproximativ 50 de kilograme, păr blod, lung și drept, ten deschis, ochi căprui.La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albastră, hanorac de culoare neagră, geacă din blug și adidași albi cu portocaliu. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.”

Se pare că nu este pentru prima dată când adolescenta dispare fără urmă. La fel s-a întâmplat și în ultimele două luni. Atunci, tânăra a fost găsită la prieteni.