Actualitate

(FOTO) Doi copii și bunicul lor, rămași fără casă în urma unui incendiu, au nevoie de sprijin. Jandarmii, printre buzoienii care le-au sărit în ajutor

A trecut o săptămână de când o familie din Cândești a rămas, într-o clipă, fără un acoperiș deasupra capului. Casa familiei, ridicată cu bani strânși cu greu, pentru ca cei doi copii, de 10 ani, respectiv 14 ani, să aibă o locuință decentă, s-a făcut scrum, sub privirile neputincioase ale tinerilor și bunicului lor. Detalii, AICI.

După coșmarul de săptămâna trecută, apropiații familiei din Cândești au lansat o campanie umanitară. Au făcut un apel către toți oamenii de bine cu gândul de a strânge bani sau materiale necesare reconstruirii casei, dar și alte bunuri necesare zi de zi, pe care familia respectivă le-a pierdut în incendiu.

Impresionați de drama familiei din Cândești, jandarmii buzoieni s-au mobilizat, zilele acestea. Au pus mână de la mână și au strâns mai multe produse, pe care le-au dus astăzi la Cândești.

“În data de 16.03.2023, un incendiu puternic a distrus o locuință din localitatea Cândești, eveniment în urma căruia doi copii, împreună cu bunicii acestora și tatăl lor, au rămas fără un acoperiș deasupra capului și fără cele necesare traiului de zi cu zi. Impresionați de poveste, ne-am mobilizat și le-am făcut acestora o vizită. Familia ne-a întâmpinat cu căldura, apreciind cu sinceritate ajutorul oferit de cadrele Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzau. Situația în care se află familia afectată de incediu este pentru noi o lecție de viață, de tarie și curaj, și ne consolidează credința că doar împreuna putem fi mai puternici și putem depăși toate obstacolele.”