Actualitate

Ați văzut-o? O femeie din municipiu, dispărută de la domiciliu de ore bune

UPDATE: După ore întregi de căutări, buzoianca de 68 de ani, care a plecat de acasă fără a mai da vreun semn, a fost găsită de polițiști.

” Femeia de 68 de ani, dispărută în ziua de 29 iunie a.c., a fost găsită în municipiul Buzău. Din primele verificări a reieșit că persoana nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, anunță IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Polițiștii buzoieni au luat la pas municipiul în căutarea unei femei de 68 de ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Buzoianca a plecat încă de ieri de acasă, fără să spună cuiva unde merge. Cum orele au trecut și nu a mai dat niciun semn, nepotul femeii a sunat la 112 și a anunțat că mătușa sa este de negăsit.

“La data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizați de un bărbat de 49 de ani, din Buzău, cu privire la faptul că, în ziua de 29 iunie a.c., mătușa sa NECHITA FLORICA, de 68 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Buzău şi nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, păr blond, ochi albaștri.

La momentul plecării era îmbrăcată cu un capot de culoare vernil cu alb și o pereche de papuci albi. Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, anunță IPJ Buzău.