Actualitate

Au început înscrierile la cea mai importantă universitate din sud est, prezentă și în Buzău. Care este oferta de anul acesta

Tinerii din Buzău care vor să urmeze cursurile unei facultăți renumite, dar care să fie și aproape de casă, sunt așteptați, în această perioadă, să se înscrie la una dintre specializările Universității “Dunărea de Jos” Galați. Au început înscrierile la facultate, zeci de locuri fiind disponibile, anul acesta, la facultățile deschise la Buzău.

La Buzău, Universitatea „Dunărea de Jos” Galați vin cu oferte pentru tinerii care vor să urmeze facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Inginerie și Agronomie, ori Facultatea de Drept și Științe Administrative.

• 𝗙𝗮𝗰𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̧𝗶𝗲 𝗙𝗶𝘇𝗶𝗰𝗮̆ 𝘀̧𝗶 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁Specializarea Educaţie fizică şi sportivă – 𝟭𝟱 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶

• 𝗙𝗮𝗰𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗗𝗿𝗲𝗽𝘁 𝘀̦𝗶 𝗦̦𝘁𝗶𝗶𝗻𝘁̦𝗲 𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 Specializarea Drept (învățământ cu frecvență redusă) – 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶

• 𝗙𝗮𝗰𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗜𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝗔𝗴𝗿𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗕𝗿𝗮̆𝗶𝗹𝗮Specializarea Agricultură (învățământ cu frecvență redusă) – 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶

Conform calendarului admiterii, probele de aptitudini, înscrierile au loc până în data de 22 iulie. Candidații se pot înscrie atât înline, cât și la centrul special amenajat în municipiul Buzău, la sediul Universității Dunărea de Jos.

Dacă îți pasă de viitorul tău… Hai la Admitere la Buzău!

Te așteptăm în str. Hangarului nr. 8, de luni până vineri, între 𝟵.𝟬𝟬 – 𝟭𝟱.𝟬𝟬 și sâmbătă  𝟵.𝟬𝟬 – 𝟭𝟯.𝟬𝟬”

Listele cu candidații admiși vor fi publicate la finele lunii iulie.