Actualitate

Au plonjat direct în canal! Trafic dirijat pe DJ203K

Un grav accident de circulație s-a produs, în această seară, pe DJ203K, la Aldeni. Potrivit polițiștilor, din primele informații un autoturism ar fi părăsit șoseaua, ajungând într-un canal de drenare a apei. Două persoane au rămas blocate în mașină, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare de la ISU Buzău.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Lopătari către Buzău de către un șofer în vârstă de 79 de ani, din Beceni, a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un canal de drenare a apei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 75 de ani, de asemenea din Beceni”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Cele două victime au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările. Din cauza accidentului, traficul rutier pe DJ 203K se desfășoară cu dificultate, dirijat de polițiști