Actualitate

Autorul accidentului de pe DN2B, în arest. De ce a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor

Brăileanul de 50 de ani, cel care sâmbătă a produs un accident rutier în care o persoană a fost rănită, a ajuns după gratii. A reieșit că brăileanul s-a urcat la volan deși are permisul de conducere anulat.

Accidentul produs de bărbatul de 50 de ani, despre care șansanews.ro a scris aici, a fost înregistrat sâmbătă. Atunci, mașina condusă de brăilean pe direcția Buzău către Brăila a lovit un alt autoturism condus pe același sens de mers de către un șofer în vârstă de 35 de ani, din Brăila. În urma impactului, un bărbat de 40 de ani care-l însoțea pe șoferul vinovat a fost rănit. Când au ajuns polițiștii la fața locului, brăileanul de 50 de ani a refuzat prelevarea de mostre biologice. Asta deși, așa cum a scris șansanews.ro încă de sâmbătă, șoferul vinovat emana halenă alcoolică și a avut un comportament care i-a determinat pe polițiști să ia măsura de a-l prelua în vederea transportării la Spitalul pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. În urma verificărilor, a fost stabilit și unul dintre motivele care l-au determinat pe brăilean să reacționeze așa: are permisul de conducere anulat.

“Întrucât conducătorul auto de 50 de ani a refuzat prelevarea de mostre biologice,  i-a fost întocmit dosar penal. De asemenea, în urma verificării acestuia în bazele de date  s-a stabilit faptul că are permisul de conducere anulat.

În data de 26 februarie a.c., față de brăileanul de 50 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă. În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”