Actualitate POLITICĂ

Avrămescu și echipa sa, victorie zdrobitoare! Ce scor au obținut noii prim-vicepreședinți ai PNL Buzău

Noua echipă de la vârful PNL Buzău,  votată în cadrul Comitetului de Conducere Județean, este dominată aproape exclusiv de către susținătorii moțiunii deputatului Gabriel Avrămescu, noul președinte ales al Organizației Județene.

Mandatul de prim-vicepreședinte strategii politice și comunicare a fost obținut într-o manieră categorică de senatorul Vlad Pufu, președintele ales al Organizației Municipale Buzău a PNL care a obținut 316 voturi favorabile din cele 360 valabil exprimate.

Funcția de prim-vicepreședinte politici publice a PNL Buzău a fost obținută de primarul comunei Scutelnici , Constantin Rusen, cu 257 voturi dintr-un total de 360 exprimate.

De asemenea, cei opt vicepreședinți ai PNL Buzău fac evident parte din grupul lui Avrămescu.

”PNL Buzău are și 8 vicepreședinți câștigători ai alegerilor interne de astăzi, respectiv primarii Gheorghe Firon, Viorel Holban, Ionuț Iuga, Vasile Dobre, Mircea Posea, Daniel Țiclea, Florin Năstase, Amalia Epuran. Alegerile din cadrul Comitetului de Coordonare Județean au desemnat și 15 membri BPJ, dar și președinții CJRC și COAJ și trezorierul filialei PNL Buzău”, se arată în comunicatul trimis de PNL Buzău după încheierea numărării voturilor.