Actualitate

Medalia de aur la prima participare la o competiție internațională! Rezultat excepțional pentru o pereche de dansatori din Buzău

Aur adus la Buzău de doi copii extrem de talentați. Deși a fost pentru prima dată când au participat la o competiție internațională cei doi buzoieni au arătat că sunt cei mai buni, indiferent de adversari, victoria lor fiind cu atât mai mare cu cât, copiii au concurat pentru prima dată la o categorie de vârstă mai mare.

Succesul aparține perechii de dansatori formată din Tudor Oprea şi Daria Clopoţel, cei doi fiind sportivi la Clubul Sportiv Vibe Dance Studio. Copii au participat în perioada 26-27 iunie la Roma Open Festival din Italia de unde s-au întors cu rezultate remarcabile.

”Pentru perechea Tudor Oprea şi Daria Clopoţel a fost atât prima participare în cadrul unei competiţii internaţionale cât şi prima participare la o categorie mai mare, cea de 12 – 13 ani. Rezultatele sunt remarcabile la toate cele patru competiţii la care au concurat: Open Latino  6-11 ani – locul 1, Open Standard  6-11 ani – locul 5, Open Latino  12 -13 ani – locul 8, Open Standard 12 -13 ani – locul 9”, informează reprezentanții Clubului Sportiv.

Și acesta este doar un început pentru că în luna august, perechea de buzoieni va pleca în Ungaria, iar în luna septembrie vor participa la București la Dance Masters Internațional Open.

” Ca în orice sport practicat la nivel de performanță, un sportiv de top și echipa din care face parte țin cont de factorii care influențează activitatea practicată: mentalitatea potrivită; antrenorii cu experienţă; focusul şi dedicarea; planul de antrenament; deschiderea spre a citi şi a acumula cunoştinţe; monitorizarea rezultatelor şi a performanţelor; planul de nutriţie personalizat. Felicitări sportivilor pentru constanţa în pregătire şi rezultatele obţinute, felicitări antrenorilor Alexandra Darie şi Alin Ion pentru profesionalism, dedicare şi perseverenţa cu care îndrumă paşii copiilor pentru o evoluție ascendentă continuă și constantă, dovadă rezultatele sportivilor atât la nivel național, cât și internațional. Felicitări părinților pentru susținere și implicarea copiilor în această activitate care îmbină perfect sportul cu arta!”, transmit reprezentanții clubului.