Actualitate POLITICĂ

Deputatul Avrămescu a câștigat detașat președinția Organizației Județene a PNL Buzău

Deputatul Gabriel Avrămescu a câștigat la scor funcția de președinte al Organizației Județene Buzău. Numărătoarea finală a voturilor arată că Avrămescu a luat 345 de voturi din 351.

”Cu majoritate de voturi, deputatul Gabriel Avrămescu a câștigat alegerile interne pentru funcția de președinte al filialei PNL Buzău. Astfel voturile s-au împărțit în proporție de 98% în favoarea candidatului Avrămescu, respectiv dintr-un total de 376 de delegați prezenți, 345 de voturi din 351 valabil exprimate, 25 fiind nule, în timp ce contracadidații Valeriu Marcu și Ion Mircea, au primit 5 voturi, respectiv 1 vot favorabil”, se arată într-un comunicat de presă trimis de PNL Buzău.

Imediat după aflarea rezultatului, noul președinte ales al Organizației Județene a PNL Buzău a dat o declarație la cald.

”Astăzi, delegații la Conferința Județeană mi-au acordat încrederea pentru un mandat ales. Sunt președintele ales al Organizației Județene a PNL Buzău. Avem o organizație unită, avem o organizație pregătită de treabă, pregătită să câștige alegerile și pregătită de lupta reală. Eu sunt bucuros că, astăzi, toți cei care au fost în sală aici au văzut că, în sfârșit, începem să ne ridicăm, începem să renaștem și să creștem și pentru asta mă bucur cel mai mult. În primul rând pentru noi, din punct de vedere politic, urmează organizarea cu adevărat politică a partidului. Urmează numirea secretarului general, a secretarilor generali adjuncți, responsabililor de zonă, responsabililor de localități, responsabililor de rețele electorale, practic bucătăria internă a unui partid”, a anunțat Gabriel Avrămescu, președintele Organizației Județene a PNL Buzău.

De asemenea, la scurt timp după încheierea procesului electoral, Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale Buzău s-a arătat mulțumit că începând de astăzi PNL are la Buzău o conducere aleasă și stabilă.

”Este bine că avem, în sfârșit, o conducere aleasă, o conducere stabilă iar asta ne permite să facem o politică de-adevăratelea și să facem Opoziție așa cum își dorește o mare parte dintre buzoieni. De acum, Partidul Național Liberal va fi foarte prezent în spațiul public, dar va porni și la organizarea și reorganizarea partidului în interior, atât în structurile municipale cât și în structurile județene”, a spus Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale a PNL Buzău.

Astăzi, aproape 400 de delegați și-au exprimat votul pentru funcția de președinte al filialei județene și pentru componența Biroului Politic Județean.