Actualitate Divertisment

Balanțele, Peștii și Racii, zodiile vindecătoare de inimi. Ei ne alină cel mai bine

Nu toți oamenii au această capacitate de a iubi și să poată repara suflete frânte. Nu este nici ușor să ai în fața ta suflete rănite și să spui cuvinte care să acopere răni, goluri și uneori și întunericul lăsat de alții.

Aceste zodii au cu siguranță o inimă mare și un suflet generos fiindcă altfel nu ar putea iubi atât de mult încât să contribuie activ la procesul de vindecare a celorlalți. Iată care sunt zodiile care s-au născut cu darul de alina și a vindeca suflete și de a le ajuta să navigheze printre furtuni.

Zodia Rac

Racul este o zodie deosebit de intuitivă și de empatică, de o sensibilitate sufletească extraordinară astfel încât nu îi este deloc greu să le înțeleagă trăirile și emoțiile celorlalți. Nativul Rac se poate transpune cu ușurință în pielea celuilalt și are această capacitate deosebită și rară de a simți profund stările celor din jur. Poate că nu există o altă zodie mai înțelegătoare și mai plină de compasiune decât Racul, el înțelege perfect atunci când în fața sa se află o persoană cu un suflet rănit.

De o delicată noblețe sufletească, îl lasă pe celălalt să se deschidă singur fără să fie intruziv sau să pătrundă cu forța pe tărâmul durerilor și al traumelor sale, sprijinindu-l tacit și oferindu-i în schimb tot ajutorul său. Traumele și încercările vieții nu ni le alegem noi, însă vindecarea este responsabilitatea noastră. Cu toate acestea, dacă există o singură zodie alături de care sufletul tău se poate întrema la loc și își poate vindeca rănile în liniște și înțelegere necondiționată, atunci acea zodie este Racul.

Zodia Pești

Nativul Pești are latura spirituală și emoțională foarte bine dezvoltată și de aceea ajunge cu ușurință la inimile celorlalți. Nu doar că le înțelege, dar le și vede așa cum sunt, le privește cu compasiune și încurajare, ca și când ar avea în fața sa ceva deopotrivă prețios și fragil, care are nevoie de spațiu, timp, condiții bune și mai ales multă iubire pentru a vindeca și a se reîntregi la loc. Zodia Pești știe să recunoască un suflet rănit, știe să îl asculte, să fie pur și simplu alături de el sau să fie acel umăr pe care te poți sprijini ca să îți recapeți puterile.

Nativul Pești are darul de a oferi consolare, confort și mângâiere celorlalți acolo unde este nevoie de el, însă în același timp, datorită gradului său ridicat de empatie, poate risca să preia prea mult din stările celorlalți, descărcându-și sieși bateriile. Nu spunem să nu vă explorați acest talent natural de a ajuta inimile să se vindece, ci doar să aveți grijă să vi le încărcați și pe ale voastre și acolo unde preluați emoții negative, să puneți trăiri pozitive și frumoase în loc.

Zodia Balanță

Zodia Balanță este cunoscută pentru capacitatea sa de a crea armonie, liniște și echilibru în jurul său, descurcându-se excelent atunci când vine vorba de a-i face pe ceilalți să se simtă în siguranță și confortabil în prezența sa, să se deschidă încet, încet, astfel încât, oricât de răniți și îndurerați ar fi, să vorbească despre durerile lor și să lase pietrele lor sufletești să le cadă de pe umeri.

Balanța iubește dreptatea, înțelege nevoile emoționale ale celorlalți și este nepărtinitoare. Este perfect capabilă să vadă situațiile din ambele perspective și de ambele părți ale baricadei și, astfel, să ofere sfaturi pertinente și valide celor care au nevoie de ele.

Etichete