Actualitate Economie

Banca Naţională a României invită cetățenii la “Zilele porţilor deschise” la B.N.R. Buzău

Agenţia B.N.R. Buzău deschide porţile tuturor celor care vor să afle istoria Băncii Naţionale a României.

În acest context B.N.R. a transmis un comunicat de presă din care buzoienii pot afla cum pot să se pună la curent cu cele mai importante informaţii despre activitatea dealungul anilor a Agenţiei de la Buzău.

Într-un comunicat de presă se arată că:

Cu ocazia împlinirii a 143 de ani de la înființare, Banca Națională a României (BNR) organizează în perioada 27 – 28 aprilie 2023 „Zilele porților deschise la BNR”, prilej cu care deschide vizitatorilor sediul central din București, precum și sedii ale sucursalelor regionale și ale agențiilor din teritoriu.

Evenimentul se desfășoară în contextul în care Agenția Buzău a Băncii Naționale a României aniversează în acest an 130 de ani de existență. La sfârșitul secolului al XIX-lea, înființarea Agenției BNR Buzău a constituit principalul factor stimulator al dezvoltării economice, financiare și urbanistice a orașului.

Timp de două zile, Agenția Buzău a Băncii Naționale a României își deschide porțile pentru publicul larg, în sediul din strada Constantin Garoflid, nr. 3, în intervalul orar 8:00 – 16:15.

Vizitatorii vor avea acces, în egală măsură, la informații referitoare la istoria și identitatea Băncii Naționale a României și vor primi materiale promoționale cu informații succinte referitoare la istoria băncii centrale, precum și despre istoria Agenției Buzău.