Actualitate Social

Bărbat găsit fără suflare în propria casă! Pompierii au intervenit de urgență, dar a fost prea târziu

FOTO ARHIVA

Un bărbat de 53 de ani, din Săhăteni, și-a găsit sfârșitul în propria casă cuprinsă de foc. Pompierii din Prahova au intervenit rapid pentru stingerea flăcărilor, dar a fost prea târziu pentru a-l mai salva pe proprietar.

Buzoianul, în vârstă de 53 de ani, locuia singur. Luni, la prânz, una dintre surorile sale, care avea casa în apropiere,a observat fum gros ieșind din locuința fratelui său. Când a deschis ușa pentru a vedea ce se întâmplă, nu a avut nicio șansă să intre în casa inundată de fum, așa că a sunat la 112. Pompierii din Prahova au fost cei care au ajuns rapid la casa bărbatului. Au stins flăcările dar, când au ajuns în camera în care locuia buzoianul, l-au găsit zăcând pe pat, fără suflare.

“Pompierii prahoveni au fost solicitaţi să intervină la un incendiu care a cuprins o locuinţă în localitatea Săhăteni de Buzău. În interiorul locuinţei a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani decedat. Focul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp. La faţa locului au acţionat două autospeciale de stingere”, transmite ISU Prahova.

Trupul buzoianului va fi transportat la Morgă, necropsia urmând să stabilească exact cauza morții. Și pompierii vor demara o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit focul. Una dintre variantele luate în calcul este ca tragedia să fi fost provocată de o țigară uitată aprinsă.

Bărbatul care și-a pierdut viața în incendiul de la Săhăteni locuia singur. Potrivit unor surse, el era cunoscut în localitate ca fiind un consumator de băuturi alcoolice.