Actualitate

Bărbat înjunghiat în parcul din fața Prefecturii. Agresorii, încă neidentificați

Incident deosebit de grav, produs seara trecută, în orașul Buzău. Un bărbat a fost lovit și înjunghiat în urma unui conflict, iar suspecții care l-au atacat sunt încă neidentificați, vineri la prânz. Agresiunea a avut loc în părculețul din fața Prefecturii Buzău, în vecinătatea fast-food-ului Jabbar, unde, de obicei, sunt în așteptare clienți. În mod absolut bizar, incidentul consumat la doi pași nu a avut martori.

Buzoianul agresat, un bărbat care are în jur de 50 de ani, se afla împreună cu concubina sa. Aceasta le-a relatat polițiștilor că, la un moment dat, a apărut un conflict din senin cu doi bărbați aflați în aceeași zonă. Nu sunt date clare cu privire la cum a evoluat conflictul, cert este că în urma unui apel la 112, un echipaj medical a ajuns la fața locului. Bărbatul agresat avea multiple lovituri în zona feței, o fractură de piramidă nazală, dar și tăieturi care păreau a fi făcute cu un ciob sau cu un cuțit. El a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe unde a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat să rămână internat.

La fața locului, polițiștii au cules primele indicii și au ridicat imagini de pe camere de supraveghere. Suspecții sunt doi indivizi care au fugit și nu au fost încă identificați. Bărbatul agresat și concubina lui vor mai fi audiați și vineri. Cei doi sunt cunoscuți ca ocupându-se cu colectarea de PET uri de la rampele de gunoi din zonă, activitate care nu pare a avea totuși legătură cu conflictul.