Actualitate

BĂRBAT MORT ÎN GARA BUZĂU! A fost lovit de tren

UPDATE: Bărbatul decedat în urmă cu puțin timp în gara din municipiului Buzău avea în jur de 70 de ani și este din oraș. Din primele date, se pare că nu ar fi vorba despre un suicid și că totul a fost un cumplit accident. Din declarațiile martorilor, bărbatul ar fi vrut să traverseze liniile de cale ferată, nu a auzit semnalele acustice care anunțau apropierea trenului, și a fost lovit în plin. Acesta a murit pe loc. Deocamdată nu a fost stabilită identitatea bătrânului. Traficul feroviar este blocat.

”Trafic feroviar blocat în municipiul Buzău, pe tronsonul trenului de persoane care se deplasa pe ruta București-Iași, accident feroviar. Din primele date de la fața locului se pare că un bărbat a fost surprins in zona căii ferate și accidentat mortal de tren. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările”, informează IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Întâmplare șocantă în gara din municipiul Buzău. O persoană a fost lovită de un tren. Din primele date, se pare că ar fi vorba despre un bărbat. Din păcate, acesta a decedat.

Polițiștii au ajuns la fața locului.

Revenim cu detalii!