Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

Bărbat, reinfectat cu coronavirus la câteva luni după ce a fost declarat vindecat de COVID-19

Crește numărul infectărilor cu coronavirus la Buzău. În ultima săptămână, cel puțin un caz nou a fost depistat în fiecare zi. Iar în ultimele 24 de ore sunt și mai multe cazuri. Din 294 de teste efectuate în ultimele 24 de ore, 3 au ieșit pozitive. Autoritățile anunță că 3 persoane testate au fost depistate cu infecție cu noul coronavirus. Pacientii au vârste cuprinse între 4 ani și 30 de ani.

În plus, un bărbat care a fost infectat și s-a vindecat, a fost din nou confirmat cu COVID-19. Este vorba despre un pacient care a fost infectat prima dată anul trecut, în luna octombrie. Atunci a fost declarat pozitiv pe teritoriul altui județ. A fost tratat și vindecat. Acum, însă, a fost din nou depistat cu COVID-19, la Buzău. Pacientul care s-a reinfectat fusese vaccinat anti COVID luna trecută cu serul Johnson & Johnson. Bărbatul a fost evaluat la UPU, este asimptomatic, a primit tratament corespunzător. Cum starea sa este bună, în continuare este izolat la domiciliu.

Medicii epidemiologi vor realiza joi, 22 iulie, ancheta epidemiologică în acest caz de reinfectare.

Județul Buzău a ajuns la 12 595 cazuri COVID-19, de la debutul pandemiei. În carantină la domiciliu sunt 601 buzoieni iar în izolare la domiciliu, 5.

Etichete

Autorul știrilor

Elena Petre

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Continui, bhaaai, vaccinati/nevaccinati feriti-va de VACCINATIi! Sunt bombe cu ceas. Un nevaccinat infectat mai strănută, tușește, zace deci nu se plimba printre noi. Ăsta din articol RESPIRĂ și s-a plimbat liber pana când, cine știe din ce întâmplare, a fost depistat. Câți ca el sunt printre noi?

  • …imunizare = rezistență la.o boală!…
    se tot repetă cuvântul ăsta asociat cu vaccinul dar se pare că toți vaccinații se infectează!….deci imunizare zero!….oricum , biznisul le merge în continuare….