Actualitate

Bătaie la Vadu Pașii între localnici și un grup de colindători din Clondiru

Patru oameni au ajuns duminică la spital după o bătaie ca-n filme între un grup de colindători și mai mulți localnici din Vadu Pașii, județul Buzău.
Scandalul a pornit în momentul în care colindătorii, care plecaseră cu Capra de la Clondiru și au ajuns din municipiul Buzău, la Vadu Pașii, au întâlnit pe ulițele satului mai mulți copiii cărora le-au luat se pare banii pe care-I aveau asupra lor.  Copiii și-au chemat părinții și rudele și așa a pornit bătaia. S-au împărțit pumni și picioare în stânga și-n dreapta minute în șir, până când la fața locului au venit polițiștii si mascații.  Patru persoane cu vârste între 15 și 43 de ani, din ambele tabere, au fost rănite, fiind aduse la Spitalul Județean Buzău.
 „În urma unui conflict spontan iscat între un grup de colindători și mai mulți localnici patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Niciunul dintre cei implicați nu a dorit să depună plângere rezervându-și dreptul de a face acest lucru în termenul legal. Forțele de ordine s-au sesizat și au acționat pentru a-i potoli pe scandalagii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Mari Vrapciu.
Până acum niciunul dintre cei implicați nu a depus plângere la Poliție, termenul legal fiind însă de 90 de zile. Dacă nici unul dintre scandalagii nu va depune plângere, dosarul deschis de politiști  pentru lovire si alte violente nu- și va urma cursul.