Actualitate Agricultura acum Social

EXCLUSIV! Ultima oră. Cercetătorul Costel Vînătoru, repus pe funcţia de director al Băncii de Gene

cercetator Costel Vanatoru
Cercetătorul Costel Vînătoru va fi repus pe funcţia de director al Băncii de Gene de la Buzău. Surse din interiorul executivului de la Palatul Victoria susţin că este o chestiune de ore pînă cînd ministrul Agriculturii, Adrian Oroş, va semna documentele prin care Vînătoru va redeveni şeful instituţiei suscitate.
Informaţia a fost confirmată pentru sansanews.ro de către liderul P.N.L. Buzău, deputatul Cristi Romanescu: “Acum cîteva minute am încheiat o convorbire cu ministrul Oroş care mi-a spus că dl. Vînătoru va redeveni director la Banca de Gene Buzău. Nu ascund faptul că am discutat în mai multe rînduri cu ministrul Agriculturii despre această soliuţie ca fiind ce mai bună pentru instituţia buzoiană.”
Reamintim că în urmă cu cîteva zile cercetătorul Costel Vînătoru fusese eliberat din funcţie tot printr-un ordin al ministrului Agriculturii, iar preşedintele A.F.I.R., Adrian Chesnoiu, fusese mandatat să elaboreze o strategie de dezvoltare al Băncii, document care i-a fost imputat cercetătorului buzoian că nu l-a făcut. Chesnoiu a redactat strategia în 48 de ore şi a predat-o la Minister.