Actualitate

Bătaie pentru construcția primului tronson al autostrăzii A7 Ploiești- Buzău. Câte firme vor lucrarea!

Bătaie pentru construcția primului tronson al autostrăzii A7 Ploiești – Buzău.

Nu mai puțin de 39 de oferte au fost depuse la licitația pentru construirea celor 63 km din Autostrada A7 Ploieşti (Dumbrava)-Buzău. Mai exact sunt 13 oferte pentru Lotul I Dumbrava-Mizil, 12 pentru Lotul II Mizil-Spătaru şi 14 pentru Lotul III Spătaru-Buzău.
Anunțul a fost făcut pe facebook de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, potrivit căruia numărul mare de oferte arată că documentația a fost bine pregătită, iar proiectul realizării primei autostrăzi din Moldova este unul important.

Fostul ministru mai scrie că se așteaptă ca evaluarea ofertelor depuse să se desfăşoare extrem de rapid şi să existe un câştigător până la finalul anului.

Vezi AICI lista firmelor care au depus oferte pentru licitația privind atribuirea contractului de lucrări la A7 Ploiești-Buzău.

Tronsonul Ploiești- Buzău al autostrăzii A7 este cel mai avansat. Sectorul Ploieşti-Buzău va avea 63 de kilometri lungime, 6 noduri rutiere, 160 de ha de perdele forestiere, 42 de poduri + pasaje şi 4 spaţii de servicii, dotate şi cu staţii de încărcare electrice.