Actualitate

Bătrân din Buda, găsit fără viață în Vrancea. Buzoianul plecase de acasă în urmă cu o săptămână

Un bătrân de 86 de ani din Buda, dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors, a fost găsit decedat pe un câmp din comuna Chiojdeni, județul Vrancea. Deși nu a mai dat niciun semn de zile bune, familia buzoianului nu a cerut ajutorul oamenilor legii până luni seară.

Un bărbat a sunat la poliție și a anunțat că bătrânul a plecat de acasă, din comuna Buda,  destinația finală fiind Chiojdeni, Vrancea, unde acesta avea un teren. Se întâmpla săptămâna trecută, dar abia luni seară a fost sesizată dispariția bărbatului, despre care polițiștii au stabilit că ultima oară a fost văzut pe 13 iulie, pe islazul satului Căiuți, din comuna Chiojdeni. Imediat au început căutările, alături de polițiștii vrânceni fiind și voluntari.

Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat marți la prânz foarte aproape de zona în care fusese văzut ultima oară, săptămâna trecută. Cel mai probabil, bărbatul a murit din motive medicale, pe trupul său nefiind găsite urme de violență. De altfel, potrivit unor surse, se pare că buzoianul era cunoscut cu probleme cardiace.

Cauza decesului buzoianului de 86 de ani urmează să fie stabilită de medicii legiști din Vrancea.